Postani član IIBA Slovenija

 

Pridružite se nam. S članstvom v mednarodni organizaciji IIBA® postanete tudi član IIBA Slovenia. Članstvo vam omogoča dostop do izobraževalnega gradiva preko interneta (Online Library) ter omogoča druženje in mreženje z vodilnimi mednarodnimi in slovenskimi strokovnjaki s področja poslovne analitike.

V nadaljevanju je nekaj najpogostejših vprašanj v zvezi z članstvom IIBA.

 

Pridružite se nam. Član IIBA Slovenia Chapter postanete tako, da se najprej pridružite IIBA International. Dodatne članarine za slovensko društvo ni. Članstvo vam omogoča široke možnosti strokovnih izobraževanj, dostop do on-line knjižnice s strokovno literaturo in do drugih strokovnih virov (predstavitve, članki, spletni seminarji in drugo) ter družbeno udejstvovanje in mreženje.

 Vprašanja v zvezi z članstvom IIBA

 
  1. Ali moram biti član IIBA mednarodne organizacije, če se želim včlaniti v slovensko organizacijo? DA, najprej morate postati član mednarodne IIBA, nato avtomatsko postanete član slovenske podružnice (brez dodatnih stroškov).
  2. Kako se pridružim mednarodni organizaciji IIBA? Na spletni strani www.iiba.org poiščite in izpolnite obrazec za članstvo v mednarodni rganizaciji IIBA - povezava
  3. Ali je članstvo v IIBA Chapter Slovenije brezplačno? Da, Za vse člane, ki se nam bodo pridružili, je članstvo v IIBA Chapter Slovenija brezplačno. Plača se le članarina IIBA Interantional.

Kako vam lahko pomagamo?

Pridobite si konkurenčno prednost v vaši karieri

  • Tehnike in orodja za delo
  • Strokovni dogodki, izobraževanja in seminarji
  • Mreženje
  • Raziskovalne in strokovne skupine
  • Prostovoljstvo
  • Certificiranje in prepoznavnost